moma23 Hanımlar kızım 5.5 aylık pazartesi akşamı yataktan düştü sırt üstü kaldırdığımda kustu ve biz hemen doktoruna götürdük fiziksel muayene etti ve bir sıkıntısı yok dedi ama içim rahat değil kendime gelemiyorum bir türlü hem çok üzülüyorum hemde acaba sonradan bir şey çıkar mı diye düşünüyorum 😭😭 aranızda düşüp kusunca bir sıkıntı yaşayan var mı ?
Nur2021 moma23 bizimkide 40 gunlukken sandalyeden pusetiyle battaniyesiyle falan dustu, cok sukur bsy olmasada acile goturdum… sonrasi adli vaka polisler falan 😵💫
Esoz1110 moma23 Allah beterinden saklasın yatakta bez bile almayın size tavsiyem ani hareket ediyorlar ben ne yaparsam yerde yapıyorum onda bile dönmeye calısıyordu
Nikita moma23 benim kızım 7-8 aylıkken yatağımdan düştü. Emekliyordu. Sorumsuz babası yatağa koymuş kafa üstü düştü. 5 dakika olmadan acildeydik. Kustu. Kusunca acil doktoru bizi ambulansla merkez hastaneye sevk etti. Tomografi çekildi. Röntgen çekildi. Gözlem yapıldı. Kusması korkuya bağlıydı ama yine de tedbirli davranıldı. Siz bi çocuk doktoruna götürün bence.
hepbahar123 Ahh öyle ne düşmeler gqpacak korkmayin ama düşme sonrası dikkat edin acilden ziyade polikinlige isterseniz bir gösterin kustugu için
moma23 hepbahar123 kendi çocuk doktoruna götürdüm gerek olsa yönlendirirdim dedi ama kusması kafamı kurcalıyor hala
moma23 Nikita doktoruna götürdüm hatta bir tetkik yapılsın diye ısrar bile ettim ama ihtiyaç olmadığını söyledi
momsMete moma23 tedirginliğinizi anlıyorum ama düşe kalka büyüyorlar emin olun. Fiziksel muayesinde sıkıntı yoksa ve sizin gözlemlediğiniz bir sorun yoksa bu kadar dert edinmeyin derim. Kusması fazla beslenme yada sarsılma sonucudur.
moma23 angaralimom ablasının yanında oynuyorlardı bende 2 dk içeriye gittim bilerek kimse çocuğuna zarar vermek istemez herhalde
yavruaslanali Beyin cerrahi servisinde çalışmış bir hemşire olarak yazıyorum, korkmanıza gerek yok ilk kusma anlık kafa sarsıntısı yaşadığı için olmuştur. Eğer 24 saat içinde tekrar kusma olmazsa herhangi bir problem yok demektir. İçiniz rahat olsun :)
moma23 yavruaslanali ayy Allah razı olsun 🥹🥹 çok rahatladım gerçekten keyfi yerinde şuan ama benim anksiyetem hiç susmadı😅
citlembik2905 Sanırım her 10 anneden 8inin başına gelmiştir bu durum. Benim bebeğim de o aylardayken düşmüştü yataktan hemen götürdük biz de ama bişey yapmıyorlar sadece gözlem yapmak gerekli. Fışkırır derecede kusma gözlerde kayma vb. Ve el kol hareketlerinde bir sorun yoksa sorun yoktur Allah’ın izniyle. Korkunuz gayet normal 1 hafta kendime gelememistim ben de ama kendinizi çok yipratmayin bebeğiniz hisseder.
moma23 citlembik2905 bende hala şoktayım atlatamadım sürekli bebeğimi gözlüyorum insan takılıncada gözüne illa bi şey çarpıyor ya kendimce kurdum 😔