malparslann Merhabalar Annelerim, 2,5 yaşındaki kızım uyuyunca dişlerini kırarcasına gıcırdatıyor ne olabilir şaşırdım kaldım lütfen bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim Allah razı olsun 🤲
TunaGoktug malparslann merhaba oğlum 22 aylık bir haftadır dişlerini gıcırdatıyor ama uyanıkken yapıyor sanırım ikinci azı dişleri çıkıyor ve ağrıdığı için öyle yapıyor
Nilfe_eflin malparslann Benimde kızım 2.5 yaşında uyku dışında sürekli gıcırdatıyor öyle olunca başka şeylerle dikkatini çekmeye çalışıyorum ama olmuyor. Ablam dış çıkacağı için yapıyor diyor ama baya oluyor yapalı
malparslann TunaGoktug merhabalar bizim kız uyurken yapıyor ilk dişlerini 1 buçuk yaşında çıkardı azı dişleri henüz çıkmadı acaba ondanmıdır bilemedim
malparslann Nilfe_eflin merhabalar bizim kız uyurken yapıyor ilk dişlerini 1 buçuk yaşında çıkardı azı dişleri henüz çıkmadı bilemedim ne yapacağımı doktora götüreyim dedim çocuk daha yeni bağırsak enfeksiyonu atlattı
Nilfe_eflin malparslann Ben götürmedim ya çevremdekiler azı dişleri zor çıkar onun için gıcırdatma yapıyor dişini diyorlardı. Uyurken alışkanlık olmuş olmasın sizinki uykudan uyandırp su verin devam edecek mi diye bir bakın
malparslann Nilfe_eflin olabilir çok teşekkür ediyorum.haklısınız rüyasında konuştuğuda oluyor birde balık burcu herşeyi içerler öyle yapayım dediğinizi deneyeyim