onay02 onay02 ben ilk hamileliğimde 53 kiloydum ama göğüslerim çok büyüktü bedenime göre halime kalınca kiloyu yine göğüslerden alınca dahada büyüdü emzirme sağım derken sırt ağrım çok fazla oldu devlette yaptırdım ben zaten büyük göğüsler heyet rapor veriyor sağlık sorunu olarak görüyor böylece ücretsiz yapılıyor ama ben heyete girmedim iki yıl önce 2,500 tl oldum bu ameliyatı şu an yine cüzii bi miktardır çünkü ikinci kez hamile kaldım doğum yaptım ve göğüslerim yine büyüdü 😁 benimde imtihanım bu 😂 yine sırt ağrım başladı şu an ezmiyorum emzirme bitikten 6 ay sonra ameliyat yine olabiliyorsun doktorun trabzondaydı şimdi Antalya şehir hastahanesinde görev yapıyor devlette adı Gökhan Efe dikkat etmeniz gerekenleri söyleyeyim ben ilk defa yaptırdığım için bilinçli değildim bi beden seçmedik normalde seçilmesi gerekiyor, ameliyat olduktan sonra yine sütyen bulmakta zorlanıyordum çünkü beni ara beden yapmıştı bilinçsizdim bu konuda büyük memeden kurtulayım yeterdi o zaman ama sonrasında yüne sütyen alırken sorun yaşamaya başlayınca bir şeylerin tam olmadığını anladım ama hayatımda verdiğim en güzel karardı bu omuzlarımdan koca bir yük kalktı kıyafet alırken acaba göğüslerimden olur mu diye hiç düşünmeden alabiliyordum bu yazdıklarımı zaten ancak büyük memeliler anlar ahijldgkr😂 diren takıldı ıkı gece hastanede kaldım göğüs ucu taşıma yapıldı sadece ılk 3 gün zor sonrası kolay onanın bana değer tüm acılara sonrası büyük rahatlık