aryaggc Uygulamada reklam cikinca reklami kapatma secenegi cikmiyor (onceden cikiyordu) mecburen uygulamayi kapatiyorum sırf bu yuzden girmek istemiyorum sizinde mi boyle ?
denizalismom aryaggc Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
aryaggc angaralimom Reklamı kapatamiyorum ya birsey okurken falan reklam giriyor ya kapatamadigim icin mecburen direkt uygulamayi kapatiyorum sonra okudugumu da bulamiyorum 🤣
aryaggc denizalismom Aralıklarla reklam çıkıyor demedim ya da cok reklam cikiyorda demedim reklam bir kez cikiyor ve kapatamiyorum carpi isareti cikmiyor bu yuzden komple uygulamayi kapatip tekrar giriyorumm
denizalismom aryaggc Merhaba annemiz, Attığınız ekranda “ Close” işareti var oraya tıkladığınızda reklamın kapanması gerekiyor. Bizlerde sizlerle aynı görüntülemeyi alıyoruz. “Close” butonuna doğru bastığınıza emin olun. Sorununuz devam ediyorsa biz@mutluanneleriz.com Adresine ekran görüntüsü ile mail atabilirsiniz.