Bugleminannesi28 Kızlar hem özel günlerde yildonumu doğum günü VS hemde gezmeye giderken gidilebilecek birsey arıyorum hem sade hem şık birsey bunları buldum hoşuma da gitti hangisi daha şık sizce???
Deletedmom_1111 Bugleminannesi28 özür dilerim ama bunların modası geçmedi mi kapalılar için baya güzel elbiseler var ama illa bunlar olcak dersen 4 derim
Laydaren Bugleminannesi28 Göğüs yapınız bu elbiseler için önemli bence. Fındık gibi göğüs yoksa bu kruvaze dedikleri veya göğüs altı bağlamalı elbiseler gerçekten kötü görünüyor🥲 mankende de çok şık durmamış zaten göğüs kısmı. Ben 3 diyorum. Fındık göğüslüyüm diyorsanız da 1 ve 4te olur.
Bugleminannesi28 Deletedmom_1111 modası mi daha yeni çıktı kız jsjshdjsh 😂 kapalılar için güzel şey olduğunu düşünmüyorum yaşım 23 ve hepsi babaannem kıyafeti gibi ya tam abiye ya tam günlük aylardır bakıyorum ama yok öneriniz varsa buyrun atın incelerim seve seve
Deletedmom_1111 Bugleminannesi28 aşkım valla bilemedim ama içine sindiyse olur Güzel şeyler görüyordum ama hiç ss almak gelmedi aklıma
Bugleminannesi28 Laydaren kız fındık göğüslü değilim sjjsjdjs 😂 var var 🤭🤭🤭 ama kapalı olduğum için dikkat çekmemesi daha önemli benim için bende 3 ve 4 te kararsız kaldim
gulsene1998 Minisssss benim kardeşim de bunlara bakıyor şuan bunlar moda öyle ucız da değil ha keten oldğu için pahalı oluyorlar
Bugleminannesi28 Minisssss atar mısınız rica etsem??? Sayamayacagim kadar çok site baktım instagram bir dünya site trendyolmilla trendyol vb siteler bu arada bej tonları istiyorum öyle bir kisitlamam var ben bulamadım atarsanız incelerim zevk meselesi tabi ama sade istiyorum
Bugleminannesi28 angaralimom teşekkür ederim bende 3ve 4 arasında kaldım ama yarısı 3 yarısı 4 demiş zaten 🤭
Minisssss Bugleminannesi28 hazaaofficial , modaala bbcdesiign instagramdan bunlara bak daha atabilirim by.aybuke ye de bak
Bugleminannesi28 Deletedmom_1111 valla 3 aydır bakıyorum özel gün için ama böyle abartı saten tarzı kumaşlar istemiyorum gunluk giyilebilecek aynı zamanda sade şık olsun istiyorum birde yaşım 23 bej tonları istediğim için bazı elbiseler babaanne Elbisesi gibi görünüyor o normal uçuş uçuş günlük elbiseler den çok var bende olmayan birsey arıyorum yani bir dünya site ismi yazabilirim bakmadığım sayfa kalmadı 🤭