[silindi] Alminanin_annesi buna siz değil doktorunuz karar verir ben verdim bişey olmadı demek yanlış olur. 4 aylıkken doktor önerisiyle başlamak zorunda kaldım.
mcansum Alminanin_annesi meyve suyu ve yogurt dısında bişi vermeyin bence bzde 4te basladık doktorumuzla brlkte böle yaptk
bebek-kaya Alminanin_annesi dr önerisi ile başlayın derim bizim kilosu düşük açığı kapatamazsak başlıcaz dedi ama onun dışında erken olursa sindirim sorunu yaşayabilirmiş O yüzden danışmadan başlamayın her bebişin gelişimi Farklı
Zeynur6 Neden verilmesin yoğurt filan çorba sularından tattirabilirsin benim kızım 11 ay 23 günlük 4 aydan beri ek gıda veriyorum hep
Alminanin_annesi Ben bebe bisküvi ile yoğurt karıştırıp verdim pirinç unuda veriyorum ayrı zamanda devam sütü ve kendi sütümü de veriyorum sizce doğru mu böyle herseyden tattırmam miğdesine zarar vermez mi ? Zeynur6
Saraa Zeynur6 kızım 13 gün sonra 4 aylık olacak bende başlamayı düşünüyorum anne sütü almıyor sadece mama alıyor. Siz nelerle başladınız ek gıdaya
Zhraagk Doktor kilo durumuna göre başlayın derse başlanılır bende 5 buçuk aylıkken başladım çok şükür sıkıntı yok
Zeynur6 Alminanin_annesi çok fazla asiriya kacmassan birşey olmaz ben herşeyi verdim hiçbir sıkıntı yaşamadm çok sukur
Superisi Alminanin_annesi bende 4 ayın sonlarına doğru başlamayı düyünüyorum. şimdi gelirler linç ederler 6 ay diye siz bildiğinizi yapın
Aminem Alminanin_annesi 4 buçuk aylık olsun şuan daha küçük bence benm kızımda 3 ay 14 günlük ama sütüm olmafıgı zaman aptamil kullanıyrm ek gıda için erken
Rezene Alminanin_annesi bence 1 ay daha bekleyin doktorlar anne sütü almayıp sadece mama alan bebeklere bile 4.5 aylıkken başlatıyor
Neziha Bana sağlık ocağı hemşiresi 5 ayda başlıya bilirsin dedi 1 ay sonra başlıcam inşallah az az yoğurt veriyorum ben
Busraoxuz Alminanin_annesi uc gun once kontrolumuz vardı doktorumuz meyvanın sularından ucer gun vermeye basla dedı bana. Bizde mandalına suyu ıle basladık. Tek tek deneye deneye gıdecegız
bilbakalim Alminanin_annesi biz iki gün önce 5 aylık olduk doktorumuz bir liste verdi ek gıdaya başlattı