hil94 6 ay 12 günlüğüz.🪐💜İlk diş nerede çıkıyor? Yan taraf bembeyaz olmuş sertlesmiş 🤦Birde diş için hediye dağıttınız mı iğne vs.???
Hulya0129 hil94 genelde on diş çıkıyor büyük oğlum da da yanlar şişmişti acaba ordan mi çıkacak derken önden çıktı küçüğünde şişme olmadı. Siz neden datiyorsunuz hediye😅 dişi sizin dışınızda kim görürse hediyeyi o alsın bebise bizde adet öyledir ☺️
atlasmommm Hulya0129 bende eltimin oğlun tesadüf elimi kemirirken fark ettim hediyesini hemen aldım oğlumdan 1 ay küçük benimkini fark edersem soylemicem kaynanama denk getirmek planım 😂😂
hil94 Hulya0129 bizde de ilk gören alır derler ama Trakya bölgesinde genelde iğne dagıtırlarmıs ki inci gibi çıksın diye 😌
hil94 atlasmommm hahaha iyi plan biz yakın değiliz annem hergün bi yokluyor hediye alsın diye hiç almıyormuş gibi 😌😌
atlasmommm hil94 hahahaha çok iyi muhtemelen biz fark ederiz meraklıyız anneler olarak çok da istiyorum böyle gülerken görünsün diye ne bileyim 🙉😅
hil94 atlasmommm inanın çok huysuz eller hep ağızda deli gbi kaşınıyo bu ara ağzını açıp kontrol ediyoruz sürekli ilk bebek olunca heyecan artıyo devamlı 😌😂
hil94 Hulya0129 normal iğne süslü püslüde var tabii yapan yer bulamadım ilk olunca insan herşey yapsın istiyor🐣