Sundayslience Kızlar bebeğime yoğurt yapmak istiyorum ek gıdaya geçmek üzereyiz. Fakat elimde ev yapımı yoğurt olmadığı için sütü mayalarken hangi yoğurdu kullanacağım? Fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ettim şimdiden. 😻
Ikrazumra19 Sundayslience migros veya buyuk marketlerde yogurt mayasi satiliyor onu kullanabilirsiniz eger ben onlari almaya imkanim olmadigi zaman noemal hazir yogurt kullaniyordum iste torku icim sutas gibi
Janss Sundayslience Büyüyo marka toz ya da yoğurt formunda mayalar var,prebiyotik içerikli. Fikrim budur 🎈
Sundayslience Ikrazumra19 yoğurt mayasından kaç kaşık koyuyoruz? Ben minik kavanoza günlük yapmak istiyorum da.
Janss Sundayslience Tozu da normal yoğurt haline getiriyoruz,mayalık olarak. Yarım tatlı kaşığını az geçkin koyuyordum 40cclik kavanozlara. ☺️
HacerLiya Sundayslience canım ben yurt dışında yaşıyorum ve burada mayalar çoook pahalı :( ben keçi yoğurdu yaparken marketten keçi sütü aldım bir de maya olarak organik keçi yoğurdu aldım yani sütü marketten aldığım bu yoğurtla yaptım ve güzel oldu ( keçi yoğurdu yapıyorum o yüzden keçi sütü kullanıyorum )
AhmedFurkanmom AhmedFurkanmom 1 tatlı kaşığı yogurt demek istedim ama toz maya kullanmadım bilmiyorum
HacerLiya Sundayslience ya olur tabi neden olmasın. İnek sütü de iyi ama ben keçiyle başladım o yüzden keçiyle devam ediyorum :) afiyet olsun tüm bebişlere 🎈
Sundayslience AhmedFurkanmom açık süt satan güvendiğim bir yer olmadığı için günlük süt tercih ettim.
AhmedFurkanmom Mahallenizde muhakkak bir sütçü vardır ondan alın derim marketten herhangi bi yogurt alıp mayalayın mis gibi oluyor
Rhk01 Sundayslience yufkacı peynirciler varmı yada kahvaltılık satan oralarda oluyor ben aldım çok memnun kaldım..