Prensescik htice2909 tarhana corbası Pırasa yemeği bol limonlu Semizotu salatası Allah bereket versin 😁
uykusuzanne__ Ailemin yanına geldim o yüzden rahatım anne yapıyor hep 😂🤣 Bugün ki menü de Tavuk Pilav Salata vardı
ballibademler htice2909 instagramda öğretmenn.annee diye bi sayfa var. Haftalık yemek menülerini paylaşıyor takip et mutlaka ben hep ondan fikir buluyorum. Ek gıda filan da ondan bakıyorum genelde. Profil resmi yeşil şallı bi bayan olan
Melekhnm Sadeturkkahvesi ahh yaa walla çok zorlar demi kaç aylıktı tam benimki 15 ekimde 3 yaş olacak
Tu_Na htice2909 bahar temizliğinden dolayı gece yapıyorum bende canımız malatya kombesi istedi yaptım çocuk uyuyunca yanına bugün domates çorbası yapacam birde dünden kalan barbunya var🥰
_Goktugunannesi__ htice2909 Bugün misafirimiz var almanyadan ta oradayken kavurma istemişlerdi😂 Ayran çorbası Et kavurma Pirinç pilavı Kıymalı lahana dolması Salata Karpuz kavun Tatlı da kazandibi onu sevmişlerdi😂
9090100 htice2909 hayır, denemeni tavsiye ederim bnde tereddütle koydum ama tadında bir degişiklik olmadi çok pratik oluyor hazırda olması
HonKiPonKiDoNiNo htice2909 Domates corbasi, Karniyarik, pilav, mevsim salata. Kizimada firinda Çipura 😍 Yemeklerin hepsini dunden yaptim birtek salata ve baligi aksam yapicam.