Yorgun_ana112 htice2909 az önce hazırladım nohut yaptım dolaba koydum yarın akşam ustude pilav ayran yaparım oğlumla ben varız tek çeşit yetiyo
Fatmadmrr htice2909 hasanpaşa köfte (öncesinden şekil verip buzluğa atmıştım zaten) pilav yoğurt. Her gün ne yapacağım derdi beni bitiriyor hafta sonu bir şeyler yapıp dolaba atıyorum hafta içi rahat oluyor
htice2909 Metosunanneesi gerçekten öyle ne yemek yakacağını bulsan bütün isim bitiyor gibi hissediyorum
alpsmother_ htice2909 bugün barbunya ve bulgur pilavı yaptım (normalde yanına pirinç gider ama oğlum bulgur seviyor 😂) yarına da aynı olacak tek olduğum için artıyor baya
sekerbebeginannesi htice2909 bugün musakka pilav cacik vardı, yarına yeşil mercimek bulgur pilavı tursu salata düşünüyorum 😁
Duyulurum htice2909 bugün pirinçli semiz otu yemeği ve kıymalı sebze yemeği yaptım patlıcan biber patates.
htice2909 asell13 sabahın nurunda kalkıp yemek yapıyorum o yüzden adını koymam lazım bugünden 🤦🏻♀️🥲🥲
Mazikeen htice2909 yarının yemeğini şimdi yaptım çünkü çalışıyorum mantar sote (tavuksuz) makarna mercimek çorbası
htice2909 mondecaidensecmeler beni sabah erkenden yemek yapma görevi bekliyor çünkü eşim öğlen yemeğine geliyor o yüzden adını koymam lazım 🥲🤦🏻♀️🤦🏻♀️