Fadme1 Bebeğimin kıyafetlerindeki meyve sebze suyu lekeleri ve yemek lekeleri yıkanmayla çıkmıyor hangi ürünü kullanabilirim 🙃
Asliasafrakif Fadme1 leke cikarici kosla pembeden denedinmi hem lekenin üstüne hem makinaya atabililirsin cok kirlileri önce suda bekletip citeliyebilirsin
Asliasafrakif Fadme1 ebebekin deterjanlarıda iyi temizliyor bitkisel deterjanlar var onlardanda deneyebilirsin ben herseyi denedim:) bide cok bekletmeden yıkamak lazım kirlileri cabuk temizlenmesi icin
Sblatc Fadme1 kesinlikle elite home 1 numara. Sıcak suda bir gece bekletin makineye atın yıkansın aylarca kalan leke bile çıkar
Mehel Fadme1 inanır mısın. Şok marketin kendi markasi indirime girmişti ben hamileyken kasa arkası gördüm aldım . Leke çıkarıcı bebek sıvı deterjanı. Vallahi çok iş görüyor tam bir performans ürünü. Öyle ki pantolunma meyveli süt döküldü tertemiz yaptı.
mrvfdn Fadme1 Fadme1 turkush care kullanıyorum her lekeyı cıkarıyor kakayı bile bittikce stokluyorum ayrıca cok kullanım alanı genıs kıyafet evde halı koltuk ayakkabı araba heryer için
mommsgokcee Fadme1 homm bitkiselde oxy ve sıvı leke çıkarıcı sıcak suda bekletiyorum oxy döküp sonra makinaya süperrr bazen de acelem oluyor sıvı leke çıkarıcısını kullanıyorum o da çok iyi önerimdirrr 👍🏻
Han_alparslan Sodyum peroksit duymuştum ama denemedim. Eski lekeleri bile çıkardığını söylemişti kullanan biri. Alacaktım ama denk gelmedi