Offnebileyim Merhaba anneler, temudan birkaç bir şey aldik büyük geldi. İade süreci nasıl oluyor, iade ederken de yine vergi ödüyor muyuz, gümrük falan
myarenb Offnebileyim iade yapıyorsunz ama ürünleri geri istemeden para iadesi yapılıyor yani ürünleri göndermiyorsunuz
myarenb Offnebileyim ben eşime akıllı saat aldım kilit yeri yoktu para iadesi yaptılar direk ama instada kimi görsem ürün gönderilmeden para iadesi yapılmıştı
Offnebileyim Bana şimdi kargo kodu verdi göndermem gerekiyor galiba, hatta bu ilki ücretsiz mis, diğerlerinden ücret alicakmis
havvaturkmen Bende iki kere alışveriş yaptım benden de ürünleri gönderdikten sonra para iade edileceğini söyledi hayır arkadaşım iki kere alışveriş yaptı iki kere ürün göndermenize gerek yok diyerek para iadesi yaptılar neye göre yapılıyor bende anlamadım
Rabiiul havvaturkmen o arkadaşınızın başına gelen ilk zamanlarda oluyordu bize de oldu şimdi onu iptal ettiler ürünleri istiyorlar . Ürünler geri gidince daha çok zarar olduğu için hem ürünler sizde kalıyor hem para iadesi yapıyorlardı ama dediğim gibi iptal edildi ürünleri geri iade istiyorlar