nurervaras Balık yağına ne zaman başladınız ? Birde ne kullandınız ? Benim oğlum 6 ay 10 günlük önerilerinizi istiyorum.
Ikrazumra19 nurervaras 18 aylik kullanmiyorum hala bence sizin icinde cok erken balik normalde 9.ayda veriliyor yagi yerine ayi dolunca balik verirsiniz
Inciannesi nurervaras kızım 8 aylık doktora sordum kullanmalı mıyız diye kesinlikle önermem dedi. Avokado, ceviz, yumurta gibi besinlerden alması gereken omega 3'ü alıyor zaten dedi.
nurervaras Ikrazumra19 Açıkçası çok merak ettiğim bir konu gerçi 7. ay kontrolümüzde yine doktorumuza sorucam ama işte merak ediyorum deneyimli annelerin görüşünü. Çünkü balık yağı şurubunu verdiklerini duydum.
Ikrazumra19 nurervaras bence gereksiz kendisi varken ha bebek yemez israrla reddeder o zaman verilebilir ama onun icinde bence 1 yasi filan beklenmeli sizin bebeginiz henuz cok kucuk tadimlar yeni yapiliyor olmasi lazim balik yagi surubu ve kendisi agir gelir
Aliasafsenel Minikbal peki kullanımını nasıl yaptınız? Her gün mü verdiniz ne kadar verdiniz öğrenebilir miyim?