Busra951824 Merhaba anneler 7 bucuk aylık kızım ust dişini cıkarıyor ve 39 buluyor doktora gıdıyorum dısarı cıkıyoruz ateşi düşüyor benı eve geri donduruyorlar evde tekrar aynı ne yapabilirim onerisi olan varmı lütfen
uykusuzluklarinanasi Busra951824 pamukla uygulama yap canım koltuk altlarına ensesine bacaklarına alnına devamlı değiştir ısındıkça bi müddet sonra düzeliyor. bizde 4. ayda öyle yaşamıştık evde 39 ları görüyorduk hastanede 37 oluyordu. evde kendimiz su ve pamukla düşürdük çok şükür
uykusuzluklarinanasi Busra951824 bilmiyorum ama biraz bunaltabilir. pamukla yapsanız ve devamlı değiştirseniz daha iyi olabilir.
uykusuzluklarinanasi Busra951824 ayaklarına diz arkalarına bileklerine başıma ensesine ateşi düşene kadar yapabilirsiniz
Busra951824 uykusuzluklarinanasi teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah atlatır 2 gün oldu 4 saatte bir ilaçta verıyorum ama sürekli yükseliypr daha 36 gormedım
uykusuzluklarinanasi Busra951824 bizde öyleydik bi ara 4 gün sürdü. 4. gün ateşi düştü bu seferde çok düştü sonra kendine geldi. inşallah geçecektir bir an önce. bir de eczaneden fitil almıştık ateş için o da çok etkili olmuştu.
Busra951824 uykusuzluklarinanasi banada calpol dolven dönüşümlü kullan dedi ama 36 ya düşmedi hic 37 bucuk falan oluyor