Ayazzz Önerilerimi tecrübelerimi yazayım belki işe yarar 🙏 ne kadar gazını hemen çıkarıyorda olsa biraz masaj yapın ufacık bir şey kalır o onu huzursuz eder. Ayaklarını karnına doğru bastırın kısa kısa. Karnına masaj yapın ellerine kollarına sırtına... ve sütünüzede bakın sıktığınızda geliyor mu diye tam doymazsada uykuya dalamaz belki çok gelsin istiyordur az gelince bırakıyordur çünkü o zamanlarda sürekli emmek istiyorlar ve memede süt kalmıyor sürekli emdikleri İçin. Ve ben kundak yapmayı bırakınca benim Bebeğim sakinledi yani benimki kundağı sevmedi onuda deneyin. Bebek uyutucu uygulaması indirdim ben oradaki seslerle o zamanlarda güzel uyuyordu. Üç aya kadar anne karnını arıyorlarmış anne karnıda sesli olduğu İçin seslerle çabuk uyuyorlar. Birde ben bir battaniyeyi sarma sarar gibi sarıp çevresine destek yapıyordum iki bacağının arasına atıyordum yan yatırıp etrafını sarıyordum yani ona çarptıkçada uykusu bölünmüyordu uyumaya devam ediyordu Benim o çok işine yaradı ama anlatabildim mi bilmiyorum :/