Esoz1110 Bu ara ne çok kötü haber izledik ya sürekli karşıma düşüyor morelim bozuluyor ne kötü bir çağdayız korkuyorum çocuklar için 😔
sevimliidostlarr Esoz1110 cocugumdan ozur dılıyorumm ıcımden heep kendıme kızıyorum bu dunyaya gelmene vesıle oldum dıyorum bu ıgrenc kırlı dumyaya laık degılsın dıyorum heep korkuyorum gelecegınden 😭😭
Deletedmom_117 Esoz1110 çok var cokkk 18 günlük bebeği agliyo diye mi ne hatırlamıyorum annesi duvara vurarak öldürmüş onu girdugumden beri hiç iyi degilim
Esoz1110 gulsene1998 Öyle kötü bir durum ki ya nasıl yaparlar aklım almıyor ne istersiniz ki o masumlardan vallahi basım agrıyor
Esoz1110 Deletedmom_117 Yakın zamanda mı oldu yetişemiyoruz da haberlere o kadar çok ki Perişan etsin Rabbim kim kötülük ediyorsa
melegim71 Esoz1110 devir kotu zaman kotu hersey kotu cogu sey gelisirken insanlik olarak gerilere gidiyoruz cocugumuzu dusuyoruz onundami basina gelir oda mi oyle olur yoldan giderken tedirginlik panik atak plduk yeminle
ofelyaa11 Dün buraya bebeğimi altı yaşına kadar kreşe kursa hiçbir yere gönderemem güvenemem diye yazmıştım da tepki gösterenler olmuştu. Akıl almaz şeyler yaşıyoruz, Allah sonumuzu hayretsin
Deletedmom_117 ofelyaa11 Öz babasına birakip biyere gidilmeyecek vaziyet var . Tepki gösterenler umarım başlarına kötü bişey gelmez
Happybaby06 Esoz1110 cocuk sahibi olmadan önce insanlari psikolojik testten geçirmeleri gerek…Birde bazı bölgelerde vali kaymakam görevden alınması gerekiyor bir köyde her sene olay oluyorsa orda bazı şeylere göz yumuluyor veya denetim yok demektir