Selam güzel annelerrrr, bebeklerimiz pişik olmasın diye küçük bir ürün önerisi yapmaya geldim. Bu konuda influencerlardan hızlı olduğumu düşünüyorum. 😄
Molfix premium oksijen adında yeni bezini çıkardı kesin duyanlar olmuştur. Gerçi burada paylaşım yoktu ama belki facebookta falan görmüşsünüzdür diye düşünüyorum. Hayırlısıyla biz kullanmaya başladık bu yüzden deneyimlerimide aktarabilirim. Yeni ürünlerde beyaz bir renk kullanımına gidilmiş güzelde olmuş paketlemeyi beğendim. İnternet üzerinden aldım kargo hızlı geldi, aldıktan sonra kullanmaya başlayabildim. Bir hafta oldu kullanmaya başlayalı. Biz gece uyanmıyoruz bir uyku için bu yüzden bezimiz ha deyince değişmiyor. Bu yüzden bazen pişik oluyor her zaman değil ama yinede oluyor. Oksijen teknolojisi var, çişteki zararlı maddeleri tutuyor. Yapısı çok yumuşak pamuklu. Hassas tenli bebekler için uygun. Kullanmaya başladığımdan beri bir iritasyon ya da pişik belirtisi olmadı. Dediğini yapıyor burada. Bunun dışında klasik molfixte olan bütün özelliklerine sahip. Bezi yine ince, tam bedenine göre alında sızma yapmıyor bunu en acı yoldan deneyimledim. 🙂↕️ Şimdilik beğendiğim bir ürün oldu. Bebeğim mutlu oldukça bende mutluyum günü sonunda.