Nuriyenur Kızlar kilo vermek çok istiyorum ama artık tek başıma birşeyler uygulayıp kilo vermek beni yoruyor çocuğum da var dışarı çıkamıyorum online ile gerçekten memnun kaldığınız diyetisyen var mı
ArvenMom Nuriyenur yani yüz yüze de gitseniz online da alsanız önemli olan tamamen sizin iradeniz iradeli olduktan sonra tabii ki de kilo verebilirsiniz diyelim dışarı çıkamıyorsunuz çocuğunuzdan en azından evde Leslie yapın
mucizem33_ Nuriyenur diyetisyen boş iş canım 2 defa gittim aksine inatlasip kilo aldim 😂 kafa da bitecek . Açlık orucu ve ödem atıcı caylarlarla 30 kilo verdim
cocomelon33 Nuriyenur online diyetisyene para vereceğinize aralıklı oruç yapmanızı tavsiye ederim.Diyetisyene direk gidebilseniz ölçümler vs motive eder ama online olanı ben pek takmazdım galiba ciddiye almazdım
aryaggc cocomelon33 emziren anne icin uygun mu acaba aralikli oruc yapan var mi internette yapmayin yaziyor
mucizem33_ Nuriyenur açlık orucu akşam yemeği ile ertesi gün kahvalti arasinda 16 saat aç kalmak 🥺 ama belli süre sonra alışıyorsun ve o aralıkta sade kahve madensuyu bol su bitki çayları içebilirsiniz. Akşam 5. 6 gibj yemek ertesi gün 12 . 13 saatlerinde kahvalti yapıyorum bu şekilde kilo verdim çaylar ise marketlerde satılan kiraz sapı çay ve kayısı cayi
nbanba Yüz yüze diyetisyen ile iki ayda 12 kg verdim. Devam da ediyorum,ama önemli olan senin kendi kafanda başlamış olman.
mucizem33_ zeze97 söylediğim gibi bol su hafta da 3 gün yürüyüş. Akşam 5. 6 gibj yedim ertesi gün 1 e kadar birsey yemedim ve ödem Çayları bol maden suyu . Son 7 kaldı ve yaz döneminde ful yedim 3 kilo anca aldim az bile aldim yani öyle bırakınca da almiyorsun
sekerbebeginannesi Nuriyenur diyetisyenim, tabi verilir. Diyetisyensiz verileb kilo maalesef gerialinir. Kilo vermek kolay , korumak zor