fatmaarasbebek Bebeğim nerdeyse 5 aylık olucak dönmüyor 🤔 sadece başını öne doğru kaldırıyor oturur vaziyette olmak istiyor , ama ilk oğlumda 4 aylıkken dönmeye başladı anormalmi benim kızım😕
Ucansupurge fatmaarasbebek Her bebek farklıdır canım kendini hazır hissettiğinde dönecektir. Kilosu varsa dönme süresi gecikiyor bol bol tummy time yapın
TulayGeriDon fatmaarasbebek 4bucuk ayligiz. Ne yüzüstü dönüyor ne sırt üstü.. yana bile dönmüyor. Tummy time yaparken başını az kaldırıyor yoruluyor kafasını yere koyuyor. Sizin de böyle mi
TulayGeriDon fatmaarasbebek yok ya benimki çok kaldırmıyor bile. Bu prenses hazretleri çok tembel oluyor galiba. Yeğenim erkek 40ı çıkınca koltuktan düşmüştü hiç beklemiyorduk ki döneceğini
Ucansupurge fatmaarasbebek karın üstü zaman geçirsin bol bol sırt kasları gelişir daha rahat eder dönerken vs
Sis-01 fatmaarasbebek iyi akşamlar dönmeye başladı mı bebeğiniz 4 ay 20 günlük oldu bebeğim 1 ay erken doğdu dönmeye başlamadı hala
fatmaarasbebek Sis-01 benimki hala dönmüyor 🤔 niyetide yok dönmeye ama kafasını kaldırıyor sürekli 😅 komik duruyor ama oğluma göre çok farkli
evlatkus fatmaarasbebek bizde 5 bçk aylığız dönmüyor ya anca ayaklarından tutarsak bizden destek alıp dönüyor kilosuda biraz var o yüzden mi acaba
Umena fatmaarasbebek benim oğlum hic dönmedi bi kez belki bazı bebek istemiyor 🤣 gayet sağlıklı masallah 18,5 aylık
cicekcimm fatmaarasbebek kizim 7 aylık olacak yeni yeni o da cani isterse dönmeye çalışıyor. Dişleri de çıktı iki tane sanırım bir miktar onun da zoru var. Pek bir zorlamıyorum bende
fatmaarasbebek cicekcimm bende öyle döndüğünce ağlıyor ,ama gaz çıkarıyor öyle döndüğünce, iyi geliyor gaz yönünden ama ağladığı için düzeltiyorum