mommandboy ocean d vitamini kullandığınız gün bebeğinizde hissettiğiniz bi uykusuzluk, huzursuzluk oluyor mu? bu vitamin uykusuzluğa sebep olur mu?
26merve26 mommandboy bizde kullanıyoruz olmadı hiç canım hatta devletin verdikleri yapıyor falan denilince bu markayı aldım hatta demirde bunu aldım 2 gündür kullanıyorum tedirginim 🥹 alerjik bir bebeğim var ve hersey hemen etkiliyor kendisini 🫠
uykusuzluklarinanasi mommandboy kullanmadığım zaman oluyor😅 ama üst üstte 2 gün unutursam oluyor. markayla alakası yok ama diğer kullandığım d vitaminde de aynı şeyi yaşıyorduk.
LinaElzem mommandboy d vitaminini sabah kahvaltıdan sonra vermelisiniz en geç öğlene kadar içmiş olmalı sonrasında verildiğinde uyku problemi olabilir. Dr Osman Gönülal’dan dinlemiştim.
gulsahhkocc Ben kullandım bebeğime yenidoğan döneminde çocuğum zombi gibi gezdi uykusuzluk huzursuzluk çok yaptı daha sonra pedia d adlı d vitamini kullandım çokta memnunum
biirraannee mommandboy o markayla alakali degil canim uykusuzluk yapar d vitaminleri aslinda uykusuzluk degilde alindigi ilk zaman daha enerjik hissettirir bu sebebten ozellikle gece vermek dogru degil d vitaminini
bikahveicelimmi mommandboy d vitamini uyku saatinden önce verilmemeli diye biliyorum. Ben kullandım hala da kullanıyorum ilk uykusunu yaptıktan sonra veririm genelde
barlassko mommandboy d vitamini geç saatlerde verilirse uykusuzluk yapar her marka d vitamini içinde geçerli bu. Sabah uyandığında ilk toklukta verilmesi lazım