livanazz Arkadaşlar kızım bir aylık meme reddi var silikonla tutuyo sadece oda kendini tam doyuramıyor tekrar sağıp vermek zorunda kalıyorum e ebbekten baby mom giyilebilir süt sağma makinası aldım kanser etti beni berbat yorucu bişey kullandığınız memnun kaldığınız göğsü tam boşaltan iyi bi süt sağma makinası arıyorum varsa memnun kalanlar yazabilir mi
Nilayy03 livanazz lansinoh tavsiye ederim çok memnun kaldım emzirme danışmanı aldırmıştı bende bebeğim 4 aylıkken yaşamıştım
Buse59 lansinoh süt sağma makinesi Okadar memnun kaldımki doğumdan itibaren 7 ay sağdım harika bişey acıtma vs yok
ea_aylms6 esmaerdemir Momofpars zkusagianne dorukender Çekim gücü nasıl? Ben şu an medikalçilerden kiraladım ama çocuğum durmuyor hiç sağım yapamıyorum . Ne zamandır kullanıyorsunuz bozulma gibi bir olayı var mı acaba? Bir de bunlarda da göğüs ucuna uygun ekstra aparat veriyorlar mı ? Benim kiraladığım mskine benim göğüs ucuma büyük geldi ve değişim oldu o yüzden soruyorum.
SakineZehra livanazz merhaba kardeşim Allah kolaylıklar versin ben de kızım da yaşamıştım BİM’den kiwi marka USB ile çalışan bir makina aldım ve çok işlevsel fiyat performans ürünü deneyebilirsiniz
mysunshineeeee HicretArin livanazz lansinoh almıştım ve çok harikaydı, severek kullandım, bir zamanlar 😅
baharkiz livanazz uygun fiyatlı arıyorsanız kiwi baya iş görüyor ancak tabi siz devamlı vericeksiniz diye kablosuz daha rahat edersiniz
pinarinko livanazz phılıps den memnun kaldım tavsiye ederim krem olarakta lansinoh iyiydi birkaç defa sürdüm yaramı iyleştirdi
fisnereceli Ben Philips’in tekli olanını kullandım, çok çok memnun kaldım. Göğsümü tam boşaltıyordu, uçlarını da hiç yara yapmadı.
Momofpars livanazz canım öncelikle kolaylıklar dilerim. Bebebao eller serbest kullandım çok kullanışlı ve çekim gücü çok iyi diyebilirim. Trendyol ya da hepsiburadada bulabilirsin
Ednurr7 livanazz ben vzn kulllandim çok iyiydi kademe kademe kendi çekimi artırıyordu başka kullanmak zorunda kalmadım çok şükür
zkusagianne livanazz bebebao kullanıyorum memnunum geç geliyor ama fişe bağlı yaşamaktan sıkıldığım için çok iyi yani
duygu2023 zkusagianne merhabala çekim gücü kullandıkça azalıyor diyorlar sizde yaşadınız mı böyle bir sorun ve geç olaraktan kastınız ne kadar bir sağım ne kadar sürüyor
Tny77 livanazz aslında sendeki iyisi eller serbest pompa almişsin bende var ama eller serbest değil uğraştırıyo