EypMom Yemeyeceğini bildiğimiz halde hazırladığımız kahvaltılar 😅 sizin bebişlerin menüsünde neler var 😊 • Kabaklı yumurta • Domates • Peynir
3kedili2bebekli EypMom şimdi yediler çekmedim peynirli omletimsi bir şey yaptım içine azcik havuç falan, yanına labne zeytin salatalık 10 aylıklar yarın sabahta sanırım kabaklı yumurta yapacağım teşekkür ederim güzel fikir 😍
EypMom Beratim17 afiyet olsun size de 😊😊meyve suyunu kendiniz mi yapıyorsunuz yapıyprsanız nasıl yapıyorsunuz
EypMom 3kedili2bebekli afiyet olsun 😊😊😊😊 benim bebiş sade yumurta sevmiyor içine illaki bişey rendeliyorum kabak domates vs ama ilk önce sebze kavruluyor kavrulduktan sonra yumurta kırıyorum sizde öyle yapın 😊😊😊
Deletedmom_117 EypMom 😂ben ne yediysen oda onu yedi birazcık yarısını çıkara çıkara 😂😂Yumurta falan da yer Şükür canı isterse ama böyle şeyleri falan asla yemez
3kedili2bebekli Deletedmom_117 yani evet kendileri yiyebilsinler diye içine biraz tam bugday unu koydum yumurta beyazı yerine yoğurt biraz da lor ve havuc omletimsi bir şey oldu 😂
Defneemomm1 EypMom yumurtadan nefret ediyor bu aralar kuymak yapıyorum üzerine yumurta kırıyorum öyle yiyor yanına mutlaka muz koyuyorum birlikte yiyor tahin pekmez yiyor birde
Deletedmom_117 EypMom 15 . Aydayiz Biz ne yersek günlük hani patlicandor corbalardan Herturlu şeyi canı isterse yiyor Ama Canı istemezse yemiyo mesela melemen yesek oda yer Çorba içsek ekmek katar içine veririm çok sever Patlıcan yemeğine bayılır ama biber falan gelmicek ağzına direk çıkarır
Zeytin-gozz1 EypMom pazarda da var canım geçen hafta yarım kilo aldım kızıma ben sevmiyorum 3-4 tane yedi gerisi çöp oldu yemek istemedi malesef