Zelislina Anneler merhaba bebeğimin ayak numarası 20. 21 İlk başta vicco ilk adım ayakkabısı kullandık Şu anda bebeğime spor ayakkabı almak istiyorum sizin tavsiye ettiğiniz rahat hangi marka spor ayakkabı önerirsiniz?
semra45 Zelislina konudan alakasız ama bu postu dün bende açmıştım bilmiyorum araştırıp öyle almak istiyorum zaten çok pahalı ziyan olsun istemem ama kaynana görümce muhabbetine 100 kişi yazar böyle postları hiç görmüyolar anlamiş değilim
alinduhatg Zelislina Adidas Puma nıke alıyorum biraz pahalı ama benim için ayakkabı çok önemli üstüne almam ama o ayakkabıyı alırım . Çünkü benim ayaklarımda sorun var annem doktora götürdüğünde hem genetik hem sağlıksız ayakkabıdan demişti hızlı yürüdüğümde sağ ayağım paytak paytak içe basıyor
Zelislina semra45 kesinlikle katılıyorum ya saçma sapan konulara cevap veriyorlar. Ayak sağlığı gerçekten çok önemli ama ama bazı ayakkabı tabanları çok düz yani o yüzden karar veremedim Adidas puma hangisini almalıyım tecrübeli anneler yazarsa gene sevinirim yani