Tunaveannesi16 Deletedmom_1111 Maşallah gelinime aynı ben . Kayınvalidemle huy olarak benzeriz ahahshshs Gelin kaynana toprağındandır böyle yazardım 😂😂
linatella Deletedmom_1111 Ahını o kadar aldım ki o kadar gözyaşını akıttım ki seni bilmem ama Allah beni affetsin derdim
Meli1 Deletedmom_1111 karisma cocuklara derim gelinin senin hizmetcin değil iyi olup gecinmek istiosan sus derdim
bekledigimmucizemm Deletedmom_1111 ben artık insan olucam kızım size karşı merhametli ve sevgi dolu olacağım sizde bana karşı saygı da kusur etmeyin aramızdaki anlaşmazlık son bulsun derdim ama maalesef asla söylemez bunu
nazlik Deletedmom_1111 ben kayınvalidem yerinde olsam kendime derdim ki valla sen banada oğlumada kızlarımada iyi katlandn. Helal olsun gel alnından öpeyim şurada 1 kilo altın seni bekliyor hadi al emeklerinin karşılıği ne yapsak az ama derdim
crybaby Deletedmom_1111 sana çok haksızlık ediyorum kıymetini bilmiyorum nolursun benimle görüşme seni hak etmiyorum oğluma da söyleyeceğim ben artık annesi olmayacağım görüşmeyelim ilişkimiz de bitsin ben yurt dışına çıkıyorum hoşçakalın 🤣🤣
yalaz6 Deletedmom_1111 oğlum benim kocam değil. Başımda erkek olmadan da yaşayabilirim. Yalnızlıktan korkmuyorum.
dlos Deletedmom_1111 Ben bir şeyden anlamıyorum, kendimi geliştiremedim ama çenem de durmuyo alışkanlık sen bana bakma derdim🌿
Feyzosumunannesi Deletedmom_1111 Kayınvalidemin bana dediklerini derdim. ‘Senin çocuğun var ben yaparım canım ’ 😄😄