kayram3307 Hamileyken dudağımın üzerinde ve alnımda koyu renkli leke oluştu zamanla koyulaştı. Normalde beyaz tenli birisiyim. Lekeler çok belli oluyor kapatıcı yapınca bile. Bu durumu yaşayıp geçirebilen birisi var mı?
Boncuk_06 kayram3307 merabalar artık reklam yaptığımı sanacak herkes soyucu jel krem kullanıyorum bu kremle geçti benimde alnım öyleydi burda bi cok arkadasa tavsiye ettim hatta bi arkadas almıs işe yaramadı diyodu ama benim bu krem sayesinde cildim eskisinden daha iyi oldu sizde bi deneyin isterseniz 🙏
biroglanannesii1 kayram3307 Size bioderma’nin gunes kremini önerebilirim. Lekelere birebir etki ediyor atacağım resmini şimdi
ngold kayram3307 Benim cildimde hamilelikten önce bu tarz bi leke olmustu gecmedi neredeyse bir sene sonra yüzüme sabah aksam %100 doğal bir gül suyunu tonik seklinde uyguladım ve geçti
Boncuk_06 demburce dermadelete soyucu krem trendyolda var eczane ürünü bakın araştırın bende yorumlara gore almıstım 1 yıl önce halada kullanıyorum
biroglanannesii1 Bunu kullanın lekelerinizi goturecektir deneyin bir. Eczanelerden alın trendyoldan falan almayın.
Umceysfkdoga biroglanannesii1 kesinlikle iki yıl Önce keşfettim ve kullanıyorum fiyatı biraz pahalı ama değer bence bayada uzun gidiyor ben ya kış kullanıyorum
Umceysfkdoga biroglanannesii1 kesinlikle be alışkanlık haline geliyor bence içerik olarak en iyi güneş kremi diyebilirim keşke zamanında stok yapsaymışım şuanki parayla ben üç tane alıyordum 😂