kızlar. 5bucuk yaşındaki oğlumu e devlette belirtilen okula yazdırdım. Yazdırırsan 1,5 yaşında bebeğim olduğunu ve servis olup olmadığını sordum. Müdür yardımcısı bayan her soruya “ben yeni geldim ben bilmiyorum “ diyordu ama okuldan okulun ilk günü servislerin kapıda beklediğini ve yazdirabilecegini öğrendim. Neyse, okul açıldı servisler bize demesin mi bu okulda servis sorunu hep yaşanıyor veliler hep isyanda okul saatlerini asla anaokuluna veya anaokulu saatlerini okula uygun yapmıyorlar vs vs. Aynı bahçede ilkokul ve ortaokul da var anaokulu azınlıkta ve bugün yeterince servis isteyen çıkmadığı için servis olmayacağını o hiç bisey bilmeyen müdür yardımcımız söyledi sonunda. En azından her sene bunun sorun olduğunu belirtseydiniz bebeğim var ben ne yapacağım yağmurda çamurda desem de sonuç değişmedi. O değil dışarıdan belli sayıya ulaşırsak alacak olan servis buluyorum “7 kişi çıkmaz mı” diyorum çıkmaz diyor mudur yardımcısı. Hani uğraşmak istemiyor resmen. Bahçesinde iki anaokulu var sadece bizimkisi 100 öğrenci hadi biz oglenciyiz 50 olsun (oglenci yapmak için senelik peşin aldılar bu arada) çocuğum alıştı alsam olmaz başka okula kayıt ettirsem zamanı geçti, tüm okullar oluşturdu düzenini servis güzergahını vs kabul etmiyorlar. Önereceğiniz bir yöntem var mı okul ev arası 1 km bile yok ama bebeğim çok aksi caddede arabadan inmeye çalışıyor düşünün. Şimdilik ben rezillikle de olsa 1de götürüyordum eşim de 6.5 da çıkması gereken işinden 4,5da çıkıp alıp eve geliyor erken erken. Ne yapacağım? Alt komşum bebeği dert etme ben bakarım sen çocuğu bırakıp gelene kadar diyor çok iyiyiz onlarla çok da seviyorlar ama ben alışık değilim ki birilerine bırakmaya, tedirgin oluyorum ne kadar iyi olsalar da sonuçta ağzı var dili yok bebek. Özel kişilik servisler olmuyor mu bi fikir verin hal çare bulayım yoksa almak zorunda kalacağım okuldan 😢