aysekpaln Kizlar akşamdsn beri sürekli tuvalete çıkma isteğim geliyodu ve idrarımı yaaprken yaniyodu az öncede peceeye kan geldi başına gelen var mı ilk defa yaşıyorum
Minikosannesi aysekpaln bnimde Bi kaç gündür öyle adetim biteli 1 hafta oldu ama bu Bi kaç gün ne zaman tuvalete gitsem pecete de pembemsi bir kan geliyor o günü de havuza girmiştim enfeksiyon kaptm sanırım
KubraKaranKaya aysekpaln geçen ay oldum. Ağrı sancı ateşte yaptı. İdrar yolu enfeksiyonu ve kum döküuormuşum. Monurol var toz antibiyotik gece yatmadan içiyorsun sabah idrara çıkacaksın. Birde buscopan verdi ağrı için. En önemliside bol bol su içmelisin
aysekpaln gokceege heralde ya agru kesici içtim inşallah faydasi olur ysrina devam ederse doktora gitcem artık 😐
aysekpaln ebrarglnr şimdiye kadar hiç böyle birşey yaşamadım niye olduki birden bire ya yarın gideyim bari doktora😑
Deletedmom_1111 aysekpaln benimde yok aşkım Ama kan derecesi yüksek hatta idrarda kanı resmen görüyorum affedersin kan işiyorum
aysekpaln Deletedmom_1111 benim peceteye geldi kahverengimsi tarzı gece dolarex içtim ağrı kesici kesildi şükür
Tatlican aysekpaln Aa gitmeden olurmu canm durduk yere kan gelmez ki . Annemden geldiginde ileri derece sarilik olmuş yani illa sebebi olur sen dr git bence