zeynepmelinda Kızlar eşim ehliyet için verdiğinde ab- çıktı işe girerken a+ çıktı değişik diye kan verdik şimdi de a- çıktı. Neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?
melissa_2201 zeynepmelinda yani bı yanlışlık fln olabilir mi benim A Rh+ kan grubum hamileleigimin başlarında doktor kan için istemiş bazı testlerin yanında bende e nabizdan bakmıştım sonuçlara AB Rh+ çıkmış sonuç bende doktora söyledim böyle böyle diye sonra tekrar kan verdim bu sefer A Rh+ çıkmıştı bilemedim yani
zeynepmelinda melissa_2201 yani 3 kez değişti, bilirsiniz internette baş ağrısına bile çok saçma şeyler yazıyor. Korkuyorum belli edemiyorum
melissa_2201 zeynepmelinda bosverin interneti oraya bakınca akıl karışiyor zaten. Sağlık ocağına fln açıklayın durumu böyle böyle diyin belki yardımcı olurlar yada bı yol gosterebilirler yani aklıma başka biseyde gelmiyor
zeynepmelinda melissa_2201 bugün hastaneye gittiğinde nadir insanlarda böyle problemleri oluyormuş maalesef
Feray55 Kan grubu değişmez muhtemelen hata olmuştur. Kan grubunun değişmesi çok nadiren olur, o da ilik nakli vs gibi ciddi olaylarda.
zeynepmelinda Feray55 eşim bugün hastaneye gitti o da nadir insanlardan biriymiş. Bazen oluyomuş böyle kan ile alakalı