ail Kronolojik 10 aylık düzeltilmiş 8.5 aylık bebek ne zaman emekler oğlum düzeltilmiş 5.5 aylıktan beri sürünüyor asla emeklemiyor ve bay bay gel gel alkış falan yapmıyor normal mi?
iki_prensesannesi ail 30 haftalık premature doğdu . 12 aydan 14 aya kadar emekledi süründü 15 inci ayda ilk ki hafta sıralama sonra yürüdü şuan 22 aylık
Cngzhn_1807 ail Oğlum zamanında doğmasına rağmen 11 aylikken iki yanina döndü. bir yasina girdikten sonra süründü. Ve 13. Ayına girdikten sonra da emekledi , sonra siraladi onu da yapmiyordu. Bugun 14 aylik oldu daha bi aydir hareketli yani.
Cngzhn_1807 ail Yani benim bebeğime bakarsak normal bence ama en iyi cocuk gelisim uzmanlari bilir tabi ben uc defa götürmüştüm.
ail Benimde 34 haftalık doğdu 3 aydır sürünüyor ha emekledi emekleyecek diye bekliyorum ama yok olmuyor üstüne baba dede derken şimdilerde söylemiyor
ail Cngzhn_1807 bu şekilde düşününce evet normal. Dün doktora gittik oda her şeyin normal olduğunu 18 aya kadar yürümezse o zaman sıkıntı dedi bende bıraktım artık 😂