ngold Merhaba kızlar kızım 3buçuk aylık şuan günde 5defa falan 180-150cc mama yiyor daha fazlasını yemiyor ama kilo alması yavaşladı canım sıkılıyor bu duruma sizler kaç cc ve kaç defa veriyorsunuz?
yldzzzzzz ngold bebekten bebeğe tabi ki farklılık gösterir ama bünyesi demek ki o kadar kabul ediyor benim bebeğim de öyleydi o aylarda şu an 7 aylığız 90 cc içiyor ek gıda da veriyorum tabi
ngold cennetkusum16 Evet içiyor gece uykusu da uzun uyanmıyor bende mama vermiyordum ama simdi rüya öğünü yapmaya basladım kilo alması diğer aylara göre az olunca endişelendim 🥲
cennetkusum16 ngold 3 ncü aydan itibaren maksimum 750 800 gram alıyorlar önceki gibi çok almıyorlar artık. Kaç kilo bebeğiniz
ngold cennetkusum16 6.5kilo 3860gr doğdu kızım en son kontrolde 500gr almıs 20günde bi önceki ay 1900gr almıstı o yüzden demoralize oldum🥲
fob ngold Yavaşladı dediğiniz size göre mi yavaşladı. Mesela her ay 1,5 alıyordu bu ay 1 mi aldı bu size göre yavaş olabilir. Benim bebeğim 6 aylık en fazla 90cc içebiliyor tek seferde kilo alımı da dra göre normal. 180cc fazlasıyla yeterli bir miktar