biroglanannesii1 Lilysa Ya benim için hafif o ya hiç kış kokusu gibi değil çok çiçekli değil ama tatlı bir koku
Lilysa biroglanannesii1 tenden tene fark ediyor sanırım kışın bir iki fıs ancak sikabiliyorum genelde yorumlarında da hep kış kokusu olarak geçiyor.
biroglanannesii1 Lilysa Kişiden kişiye göre de degisiyor bence. Normalde ağır, kadınsi kokulardan hoşlanırım. Bana aşırı tatlı ve hafif gelmişti. Bence kişinin kendi zevkine göre degisiyor.
Lilysa biroglanannesii1 bu tarz kokuları seviyorsanız carolina herrera good girl bu konuda en iyisidir. Tavsiye ederim🫶
Deletedmom_215 biroglanannesii1 libre ve bunun testerini almıştım denemek için ama günün sonunda kokuyu sevsemde bana bu koku biraz agir ve yogun geldiği için libreyi almistim ya
biroglanannesii1 Deletedmom_215 Gerçekten kişiden kişiye göre degisiyor demek ki. Gerçekten bana o kadar tatlı geldi ki. Seviyorum kokusunu ama hafif geliyor bana o. 😂
Deletedmom_215 biroglanannesii1 yaa hahaha doğru diyorsunuz banada la vie est belle için yazında sikmazsin be diyorlar ama seviyorum kokusunu 😄
kubramomm- _Aanne1 Bunlardan birini al baygınlık gecir ❣️ 🌿montblanc signature 🌿Maison Francis Kurtijan 🌿Versace Redjeans 🌿 Kirke tizianaterenzi 🌿Lancome İdole 🌿 Cerutti 1881 🌿Delina
Laden Lilysa 10 seneden fazla olmuştur başka parfüm hiç sevemedim. Dönüp dolaşıp buna gidiyorum yine. İnşallah bir gün benide bayar kokusu😂
Deletedmom_215 Laden evet bence öyle çünkü kocaman zen standı vardı kadin orada duruyordu ve başka hangi parfüme yönelsem onu kötüleyip zen alayım diye darliyordu 😄 bir taneside lancome idole almam için darliyordu o da ondan prim alıyordu sanırım😄
Lilysa Deletedmom_215 evet prim alıyorlar arkadaşım beymen’de çalışıyor oradan biliyorum. Atıyorum lancome satarsa fiyatı üzerinden %3 prim alıyor dior satarsa %5 gibi sürekli değişen kampanyaları oluyordu
hsrt07 _Aanne1 bargello, Musk ,whislove ,purblance, farmasinin parfümleri harika ve bütçenize uyar bargello orjinali biraz pahalı ama cakmalrida iş görüyor 😉
-Kuzika- _Aanne1 o paraya malesef orjinal parfumler yok. En uygun orjinal parfüm 2500 den başlıyor. Avonun falan yada mağazalardaki parfümleri alabilirsin