_Aanne1 Kuzucukumsu vildanzeynep Dygsnk iremosa Serenk badeumay Kızlar bunlar çok pahalı ya 😔 benim bütçem en fazla 500-600
Laden _Aanne1 shiseido zen. Vazgeçemediğim tek parfüm bu. Her sıktığımda muhakkak sorarlar. Pahalı diye özel günlerde sıkıyorum artık sadece bitecek diye ödüm kopuyor😂
Deletedmom_215 Laden ayy bu koku güzel ama ne zaman bulunduğum ildeki Boyner’de parfüm bakmaya kalksam satıcı kadin sadece bana bu kokuyu satmaya çalıştığı için tiksinti geldi hahahah 😄
badeumay Hugo boss ma vie biraz eskiye gidersek burberry weekend Victoria secret bombshell biraz pudramsı çiçeksi armani she tiziana terenzi andromeda kış geliyor gvency absolut
Laden _Aanne1 iki fıs sıksan bir hafta kokuyor çünkü😂 Gıdım gıdım sıkıyorum bitince daha kıyıp alamam asla. Bu parfümü sıkıp gittiğim yer değerini bilsin. Benim için önemli bir yer demektir😂
Tatlican Laden Yaa ben fiyatını merak ettim 😂Aslinda orjinal parfüm tam benlik 😂çünkü normali bile fazla sıkamıyorum hemde hafif çiceksi olmasina ragmen
Gryffindor _Aanne1 Bütçeniz böyleyse Avon bence güzel bir seçenek olur. Little black dress ve celebre bence güzel kokular tavsiye ederim
hsrt07 _Aanne1 bargello, Musk ,whislove ,purblance, farmasinin parfümleri harika ve bütçenize uyar bargello orjinali biraz pahalı ama cakmalrida iş görüyor 😉
-Kuzika- _Aanne1 o paraya malesef orjinal parfumler yok. En uygun orjinal parfüm 2500 den başlıyor. Avonun falan yada mağazalardaki parfümleri alabilirsin
_Aanne1 Laden mavinin bi parfümünü denedim mağazada sanırım mavi bodrumdu o güzel kokuyordu ama kalıcı mı bilemiyorum, zara da boykot ve kalıcı değilmiş yani ne alacağımı da bilemedim
Tatlican Laden Anaaam hayatta veremem .5 6bin daha ekler 12 bine bir altin yuzuk alırım 🤭🤭Tabiki kime ney iyi geliyorsa ben nedense bu konuda fakir ruhluyum ya avonunkiler iyi geliyor😂😂