cananelisa Kızlar çözümü ayakta sallamayla buldum incecik bir yastıkla sallıyorum 2 buçuk aylık sakıncası olurmu büyüklerimiz bizi hep öle büyütmüş ama
Aselinannesi0655 cananelisa 20 günlüktü sallaöaya başladıö 2 aylık hala sallıyorum öyle hfif de degl çünkü kolik asla ne kucak be yatak ne omuz çıldırıyo
seyma0101 cananelisa pek önerilmiyor Sarsılmış bebek sendromu diye bir şey var Ve alışması çok çok kötü Yaş ilerledikçe sallanması zor olutor başka türlü uyumuyorlar alışkanlıktan yeğenimden biliyorum İmkanınız varsa başka yöntemler deneyim derim
seyma0101 cananelisa İmkanınız varsa hamak tarzları daha iyi Kafasını çok sallamıyor en azından Ben de tavanda hamak var Çok seviyorlar hem Tabi ki onunda tehlikesi var onda uyutuyorum ama ordan alıyorum
yaseminoztr Bence bi sakıncası olmaz ve besiginde yatirirken kafasina yastik koyuyo musunuz ben koynuyorum duz yatiyor
gdnz Ben de sallıyorum bir aylıktı başladığımda. Anne yanı reflü yatağı vardı bende e bebekten almıştım mükemmel ötesi bi şeymiş valla ona koyup sallıyorum😂
cananelisa seyma0101 Şöyle söyliyim her yolu denedim sadece göğsümde uyuyor 65 gündür kol bacak bel kalmadı bende son çare sallama da buldum ben de taraftar değildim ama artık hiçbir ilaç agrımı bile kesmiyor