K1Y2 Kızlar derdimi çocuğu yemeyen anlar… Offr napıcam bilmiyorum kızım 23 aylık 10 kilo o da kıyafetle napıcam ne versem yemiyor ne peynir ne et ne yumurta yemesi gereken ne varsa yemiyor kısaca tahlilde de bişey çıkmadı süt içiyor hala ne yapsam da bu kız kilo alsa
Aselinannesi0655 K1Y2 süt yemek yemesinin e geçiyorsa. Yani süte güveniyor büyük ihtimalle. Onu kesmelisn. Ben hiç süt vermedim yararının old düşünmüyorum ama kesersen sütü yemek yer canım bence
aslanannesiiii06 K1Y2 seni annem çok iyi anlar :) asla yemek yemeyen bir çocukmuşum çok zorluk geçmiş 4 yaşındayken 16 kiloymuşum artık pes etmiş sadece danone yermişim geri kalan ne veriyorsa atıyor muşum ağzımdan en sonunda beni baleye vermişler orada çok yorulduğumdan mecbur danoneyle doymayıp yemeye başlamışım o şekilde belki çok yorarsınız faydası olabilir
Minigim38 K1Y2 23 aylik olacak benimkide diğer hafta. 10,5 kiloydu geçen hafta hastalandı 10 kiloya düştü ve ağzına lokma almıyor 1 2 çatal alıyor kalkıyor. Memeden kestim düzelmedi, süt vs de içmiyor aç da kalıyor ama yemiyor
Sermec27 K1Y2 emzirmeyi bırakmanız lazım zaten nerdeyse 2 yaşına gelmiş benim oğlum 1 yaş ve 2 yaş arası neredeyse hiç kilo almadı emdiği için yemek yemiyordu çünkü 22 aylıkken sütten kestim şu an 3 yaş 3 aylık 17 ayda yaklaşık 2 buçuk kilo aldı emen bebek çok bağlıysa memeye maalesef ek gıdayı çok istemiyor ve kilo alamıyor
Canyavrum K1Y2 yemeyen çocuklar nolcak böyle , nasıl düzelecekler yaa .yokmu çözümü bunun..kızımda 23 aylık. Yememesine artık dayanamıyorum.kilo boy desen hep hep geriden geliyor.bağışıklık desen yok..ha bugün yer ha yarın yer derken 2 sene olmuş bile.birileri bize akıl versin nolur.