kimbumadam Syhn26 vade hesaplnmış sanırım Çeksek ne kadar olur gibisinden Yarım kaldığı için öyle görünüyor Bunun için arayabilirler bile :)
Syhn26 kimbumadam yani eşim mi çekmis altta teklif yazıyor ben basvurmadim eski kredileri ödedigimiz icin teklif geldi diyor yani kullanmaya hazırmış onay verirse
Rumisss Syhn26 doğru diyor bizimle garanti bankası böyle görünen şeyler var ama krediyle bir işimiz yok onlar teklif atıyor 😂
Elika00 Syhn26 kredisi onaylanmış daha doğrusu. Gidip bankadan çekebilir sanırım o kısmı onaylarsanız para hesaba yatar. Ya da bankadan onay vermeniz gerekir. Eğer kendisi yapmadıysa bankayı arayıp iptal ettirin.
Tugce3493 Syhn26 evet dogru soyluyo olabılır . onaylı kredı varsa veya kredı basvurusu yapıp onaylandıgında bu sekılde gorunur
Syhn26 Rumisss gercekmi yani banka mı teklif atmış nasıl kurtulabiliriz atmasinlar istiyourm daha yeni kapattık söz verdi çekmicem dha diye
aslanannesiiii06 Syhn26 merhaba başvuru geri ödeme planından sonra yarıda kalmış. Tıklayıp iptal edebilirsiniz yada onay verip başvurabilirsiniz. Üzerine bastığınızda otomatik olarak onay vermeyecektir
Syhn26 aslanannesiiii06 ne zamana kadar kalır onay vermicez ama teklifte gelmesin istiyorum yeni kredileri kapattık yani bankami göndermis eşimmi başvuru yapmış. O kısmı anlamadm
Defneemomm1 Syhn26 arayıp ön onaylı kredileri iptal ettirebilirsiniz fakat bankalar durmaz sürekli kampanya tanımlar