azraklknn Kızlar koşun indirim var 22.00 dan sabah 10.00 a kadar. Tam %60 alacağınız şeyler varsa hemen yararlanın. Online özellll
153s34 azraklknn evet ama fiyatlari yukseltmisler. Yani o bi ara yaptiklari gibi bi indirim yok malesef 😂 hindistancevuzi yagi alacaktim mesela saat 22:00dan once jnidirmde 80 tl idi smdi 220 tl yapmslar 😂 inanmayin bu numaralaraaaa 🤪
EcrinMelek1- @Evimamin031120 gratisin hiç internet sitesinden alışveriş yapmadığım için kendi sitesi mi yoksa Trendyol da mı satışı var onu anlamak istedim
azraklknn Jument ben geçen sefer aldım birseyler ama bu sefer almadım sizlere haber vermek istedim neden donuyor ki güncelleme falan yapsan yada sil yükle tekrardan
baloglum_e 153s34 aynen sepetim 1045 tlydi indirim saatinde 975 tlye düşmüş sadece ve herşeyin Fiyatı on katı artmış nerdeyse
azraklknn baloglum_e benim sepete eklediklrim 1000 falandi ben 450 gibi birseye aldım hepsini bazı ürünlerde fiyat arttırmış olabilirler ben geçen hafta almıştım şuan fiyatlar nasıl bakmad8m hiç