ars9824 Kızlar dikişleriniz kaç günde iyileşti daha yeni doğum yaptım oturup kalkarken zorluyor sadece ama yürürken falan sorum yok ama tam olarak kaç günde iyi olurum merak ediyorum
beyzzsenturkk_ ars9824 1. haftanın sonunda iyileşti 2. haftada ayağa kalktım ama aşırı ödemliydim 4 dikişim vardı ödemlerden dolayı bir de kan değerlerim aşırı düşmüştü başım gözüm kararıyor diye hep yattım
Lilysa ars9824 benim dikisim çok fazlaydı epey bir yırtılma olmuştu iç dikislerim de vardı. Dış dikişler çabuk iyileşmişti de iç dikişler iki ay kadar sızlamıştı.
ars9824 beyzzsenturkk_ bende de oluyor bende aşırı ödemli bi hamilelik geçirdim ama mecbur ayaktayıö bebeğim gezerken emiyor sadece 🤦🏽♀️
anneann ars9824 kalçalarınızin üstüne oturmayın belinize oturmaya yada yan oturmaya çalışın ve bol bol yürüyüş yapın 27 gün sonra dikişlerim düştü bir iki hafta da acısı olmuştu
meeese ars9824 benim 35. Günde düştü dikisler. Ne zaman rahat ettin dersen en kötü ilk hafta. 3. Haftada rahat etmeye başlıyorsun.
SevimmMkuzey ars9824 ben tek bir tarafimda zorlandım 20-25 gün sonra düştü yanlış hatırlamıyorsam sol yanıma otururken zorlanıyordum sağdan sağdan oturup kalkıyordum😅
ars9824 melikekesim ay inşallah Benimkide iyileşir bugün bir tık daha iyi gibiyim sanki ama bu seferde yürürken zoralyıp otururken rahat gibiyim