minikveannesii Bacakları ayakları soğuk kafasında Ateş yok sadece koltuk altı bölgelerinde sıcaklık var ve Ateş var diş ateşi böyle mi olur
pantenkelebek minikveannesii bizim sadece alın bölgesinde hafif ateşlenme oldu yüzünde bile yoktu ateş
Birerkekannesi_ minikveannesii diş ateşini sadece alında yaşadım. Başka yerde ateşi yoktu, zaten diş ateşi 37 38 civarında gezer çok artmaz. Yani en azından bizimki hiç artmadı doktor da bu şekilde söyledi.
gulsah_trkmn97 Bizimki hiç ateslenmedi ama çok ağrısı oluyordu günde 2 defa calpol veriyordum şimdi üst dişleri çıkacak çok huysuz ağrısı oluyor
Birerkekannesi_ gulsah_trkmn97 işinize karışmak gibi olmasın ama calpol yerinde tetagil diş granüllü verirseniz daha iyi olur. Hemen rahatlatıyor.
gulsah_trkmn97 bebegiminbesigicamdan eli hep agzinda salyasi akıyor ve kulaklariyla çok oynuyor ağzına hep bisiyler götürmek istiyor devamlı ağlıyor kulağını kasiyacam diye kanatıyor ilk alt dişleri kadar değil ama yinede huysuzlaniyor
Birerkekannesi_ gulsah_trkmn97 benim dediğim jel değil, toz şeklinde ağzının içine döküyorum anında keyfi yerine geliyor.