sude02 Merhaba herkese, bebeğim 50 günlük ve reflüsü var uykusundan sürekli uyanıyor reflü sebebiyle çok rahatsız oluyor, bu konuda tecrübesi olan annelerden öneri bekliyorum neler yapabilirim reflü için be rahat uyuyabilmesi için
656865 sude02 merhaba benim bebeğimde de reflü var .. uykuya dalamıyor ağzına su geliyor yay gibi geriliyor kafasını arkaya atıyor öğürüyor falan .. sizde de mi öyle ? Ne yaptınız şurup başladınız mı düzeldi mi
myraMom sude02 bebeğim 7 aya kadar kustu reflüden dolayı neler çektim ne doktorlara götürdüm ama yok taa kii ek gıdaya geçene kadar
sude02 annekadin21 Evet doğduğundan beri reflü yatağında yatıyorum, reflü yatağında değilse de mutlaka yüksek yatırıyorum başını açılı oluyor mutlaka
annekadin21 sude02 benm bebgm 4.aya giricek hala reflude yatiyor. Bende yavaş yavaş normale geciricem. Normal daha gelismemistir brz daha bekleyn
Bayanyanakkkkkk 656865 merhaba bebeğiniz düzeldimi ? Benım kızımda 4,5 aylık kafasını geri atiyo yay gibi oluyo kusma bitti gibi ama bu gerilme devam ediyo hep yastıkta ve sol tarafa yan yatmak istiyo kucağima alınca bile bazen devam ediyo ne zaman bitti sizde ?
sude02 @“656865”#p33047739ağzı sürekli çiğneme hReketi yapıyor kafayı sürekli geri atıyor evet, gastro baby tarzı bir şurup kullanıyorum kusması biraz azaldı ama reflüsü aşırı rahatsız ediyor hala devam yani maalesef bir çözüm bulamadım