BerraLinamm Kizimin yumurta alerjisi var 7 aylik. Kahvaltida ne verecegimi sasirdim artik. Sizler neler veriyosunuz bebislere ?
Hiravzem BerraLinamm bizimde yumurta alerjimiz var ve devam eden egzamaaa sabah kahvaltısında genelde pek bişey yemiyor peynir pekmez çok az zeytin ve meyve püresi veriyorum
Deletedmom238 BerraLinamm benim bebeğim de 2 ay 19 günlük yumurta alerjisi çıktı doğduğundan beri hırlıyor ve burun tıkanıklığı var hasta olmamasına rağmen sizde de böyle sorunlar var mı
Kucukkalbim BerraLinamm 7 aylıkken bizimde az miktarda vardı şimdi geçti çok şükür.Avakoda muz eziyorum el yapımı bisküvi labne keçiboynuzu özü cevizle karıştırıp yiyordu
Hiravzem BerraLinamm evet özel alıyoruz bilmiyorum ama erken mi değil mi yoğurt sevmiyor yemiyor yumurta alerjisi var bi çok sebzeyi tüketmiyor o yüzden veriyorum çeşit yok çünkü
BerraLinamm Pinkbery doktor verdigin gidalari takip et dedi. 1 hafta yumurta vermedim kusmasi ve vucudundaki benekler gecti.
BerraLinamm Deletedmom238 egzama vucutta kuruluk burun tikanikligi hirilti kusma var kizimda vucudunda da kirmizi benekler olusuyo
Deletedmom238 BerraLinamm kızımın doğduğundan beri yüzünde kırmızılık var ama büyük çoğunluğu geçti gözünün üstündekiler kaldı sadece ve kuruluk yok burun tıkanıklığı ve hırlamasının yumurta alerjisinden olabilme ihtimali bana saçma geldi zaten
BerraLinamm Deletedmom238 internette yumurta alerjisinden dolayi olur diyo. Kucuk goruyoruz ama alerji ciddi sonuclar dogurabiliyor.
Edissmom Bizim de et süt yumurta akı alerjisi var diyet yapıyorum kahvaltıda bazen sarısını genel olarakda 5 tahıllı kaşık mamasına meyve karıştırıp yanında zeytin ve vegan peynir falan veriyorum