Turuncgil Hanımlar bir kac yerde görup denedigim seylerden dolayi pencelerim hep lekeli gibi gorunuyor günes vurunca hele silsem bile silinmemeis gibi duruyor sizler camlari nasil siliyosunuz tertemiz ayna gibi olmasi icin
mondecaidensecmeler Turuncgil ya sıcak suya sirke koyuyorum ya da bebek sampuaniyla su yapiyorum hiç iz yapmiyor
aysegul_my Turuncgil bulaşik makinesi parlaticısı ve çamaşir suyu ile sicak suyla mis gibi olur hep bununla silerim birde bir cam bezi lazim kurulamak icin en iyisinden
Turuncgil mondecaidensecmeler bebek sampuaniyla denedim evet cok guzel temizledi ama bi sure sonra camda kalıcı lekeler kaldı ve ne yaparsam gitmiyor
mondecaidensecmeler Turuncgil sıcak suya sirke yapın en iyisi en temizi o benim camlarda ev yaptirdiktan sonra inşaattan kalma iz var bir şirkeyle silince iz kalmıyor
Yonca29 Turuncgil şampuanlı su ile sil sonra üstüne camsil sık güzelce havlu ile kurula pırıl pırıl lluyor
Mikoiledikonunannesi Turuncgil bugün bir camsil denedim dün almıştım . Leke de tutmadı sabahtan beri. isim versem reklam olur mu😂