Lilysa kolge ben organik bebe bisküvisi ile kahvaltı hazırlıyordum o aylarda içine eziyordum haşlanmış yumurta sarısini. Labne pekmez koyuyordum cevizli fındık da rendeliyordum cam rendeyle
defnemiraybebek kolge hala haşlanma yumurtamın içine bebe bisküvisi veriyorum öbür türlü yemiyor ya da içine muz falan katabilirsin
Birannee1 kolge benim oğlum da yemiyordu zamanla alıştı zamanla alışabilir belki 1 yaşında yemeye başladı
kolge Sblatc bugün denedim ilmiği pişerip içine kırdım yumurtayı bi tarifte öyle gördüm yine yemedi çöp oldu normal diğer yiyecekler çok güzel yiyor yoğurt çorbalar meyveler
Huma_kus34 kolge ben ek gıda döneminde beyazını sarısını ayırmadım hic direkt labne avakado yumurta karıştırdık mınık mınık eekmklere sürdüm veya penkeklere sürdüm sürdüm verdim 🐣
Sblatc kolge benim kızım 7. Aylıkken yiyodu sonra yememeye başladı uzun bi süre ara verdim aylarca vermedim. Şimdi tekrar yemeye başladı. Pankekin içinde yumurta olduğu için öyle yapıp yediriyodum. Benim kızım her şeyi de yemez çok sorun yapmayın
curlymomms kolge evet tereyagini bir tik fazla koyunca yumurta daha yumusak oluyor birde celikte yapmayin sertlesiyor kuruyor granit tarzi yada yapismayan bir tavada yumusacik oluyor