tazecikanne45 12 saattir uyanık. Süreklı ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra uyanıyor ağlamaya başliyor uyuyana kadar ağlıyor uykuya dalamıyor gaz olsa osurur kaka yapar geçer. Bu ondan sonra da ağlamaya devam ediyor artık tükendim napcam bilmiyorum
cansmes tazecikanne45 bizimki de öyleydi geçen haftaya kadar, Uykusu var ve dalamıyor olabilir mi, çok huzursuzluk yapıyor bu durum
benfiru tazecikanne45 büyüme atağı olabilir bizim de öyleydi şimdi uyku biraz düzeldi ama bu seferde kakasını yapmıyor üç gündür sürekli ıkınıyor. Gaz değil çünkü sürekli gaz çıkarıyor zaten. Ne yapabilirim kızlar @atarepla @cansmes @g_tm59
asyanm tazecikanne45 aç olabilir gaz olabilir burnu tıkalı olabilir kulağı ya da herhangi bir yeri ağrıyor olabilir bircok sebebi var ilk önce muayene ettirin bir sorun yoksa doydugundan emin olun ve duş aldırmak da iyi geliyor. Dalmakta bazen zorlanınca örtü de biraz salliyoruz hafiften hemen dalıyor amansurekli yapılmaması gerekiyor sadece çok zorlanınca.
heygorl benfiru karnına zeytinyağıyla masaj yapabilirsiniz masaj hareketleri youtubeda vardır. Belden aşağısını kovaya ılık su koyup bekletebilirsiniz. Mama içiyorsa doktora danışıp bir damla zeytinyağı mamasına koyabilirsiniz
g_tm59 benfiru canım bana çok kere doğal zeytinyağı mamasına koy ver dediler ama vermedim ben ilaç falan da kullanmadım böyle durumda oğlumu oyun halısına koyuyorum çok işe yarıyor hareket ettiği için hem gazı çıkıyor hem kakasını yapıyo😂 hiç sıkıntı yaşamadım
asell13 tazecikanne45 kızım aynı böyleydi ağlar morarırdı bebek arabasında kriz geçirirdi meğersem kulağı ağrıyormuş kulak kenarlarına hafif bi ovalayın ağrıyorsa kendini sıkıp çığlığı basar
baharkiz tazecikanne45 ılık duş yaptırın masajla krem ve losyonla ovalayın sakinleşmesini sağlayıp kucağınızda çok sert olmamak şartıyla azıcık sallayın yazık uyuyamıyosa derdi vardır elbet ama bu aydaki bebeğin tek derdi gazdır bebeğimde kaka ve ya gaz çıkarsa bile bazen rahatlayamıyordu
cansmes benfiru Mama olarak aptamil 1 kullanıyordum, Prosyneo aldom geçen hafta bizimki çok rahatsız oldu acayip gaz yaptı, kaka yapamadı. Direk değiştirim mamayı geri , kaka düzeni mamaya bağlı sanırım. Değiştirdim ve bi kaç gündür rahatladı.
cansmes @tazecikanne45 bebeklerde gaz tahmin ettiğimizden daha fazla. Özellikle bağırsak gazı. Defalarca çıkarsa da hala gaz geziyor bağırsaklarda. Bir de o kadar uykusuz kalması bebeğin doğasına aykırı bir şekilde uyutmanız lazım uyumadıkça daha da uyuyamaz hale geliyorlar. Gerekirse sallayın emzik verin ben öyle çare buldum. O kadar ağlıyordu ki çocuk uyuyamadığı için ağlıyormuş.
tazecikanne45 cansmes malesef her şeyi denedik uyumuyor dünden beri 4 saat uyudu sadece. Duş aldırdım masaj yaptım ama olmuyor
benfiru cansmes canım valla normal Aptamil kullanıyorduk başta sorun yoktu sonra hipp combiotic daha iyi diye ona geçtim gaz tamamen ortadan kalkmıştı ama kakasını geç yaptı mamadan diye düşünüp tekrar Aptamile döndüm 2 buçuk haftadır Aptamil içiyor yine aynı dert var. Sma deneyeceğim bundan sonra.
Kdz tazecikanne45 aynı şekilde benim bebeğim de öyle uyumuyo yarım saat uyuyo geri uyanıyo gece de enneye bile uyanmiyo mama kc cc veriyosunuz su veriyo musunuz ve idrarı şıklığı nasıl