byz_smyy Merhaba anneler, bizim bebeğimiz 2 ayı doldurdu rota aşısı yaptıracağız gittiğimiz doktor 1900 tl dedi eczanede 1200 bizde eczaneden alacağız. Eczaneden alıp sağlık ocağına götürsek yaparlar mı? İlla özel doktoru mu yapmalı? Siz ne yaptınız?
epoge byz_smyy bebeğinizi aç karnına götürün sağlık ocağına orada yapıyorlar bizim ebemiz de istersen evde kendin bile verirsin dediler damla zaten
ni_150 Jasmin34 Tabi ki her bebek farklıdır ama ilk dozu sağlık ocağında yapmışlardı ateş vs hiçbir sorun yaşamadım hatta ikinci dozu evde siz kendiniz yapın gelmenize gerek dediler ve kendim yaptım onda da bir sorun yaşamadım ama birazcık ishal oluyor o da uzun sürmüyor zaten
Jasmin34 Cuma ni_150 cımartesi yaptırcam bakalım kendi doktorunda kontrol muayenesi vardı zaten orda yaparlar o zaman muayene olmasaydı sağlık ocağına giderdim teşekkür ederim 🙏🏻
bebeklihayatt137_ Biz hep sağlık ocağında yaptırıyoruz eczaneden alıp sizde öyle yapın tabiki fazladan alıyor doktorunuz
merve1309 TulayGeriDon bizde sorduk 1900dedi eczane bu iki doz bir arada mi satılıyor arkadaşlar nasl oluyo