helpp yagiz0203 4 sene sonra şimdi ki aklım olsa sezaryen doğumdan dolayı 2 yıl ara bırakırdım max tam rahata alıştıktan sonra zor geliyor 🌸
ZamaneAnnesii yagiz0203 bizde bu ay düşündük kızım 3.5 yaşında ilişkiden bi hafta sonra göğüslerde aşırı karıncalanma ağrı var hala devam ediyor adetime 9 gün kaldı ama hamilemiyim bilmiyorum 🤷🏼♀️ Hep geriçekilmeyle korunduk hemn bebek tutarmı bilmiyorum
Fndkurdu helpp bence iyi ya yaş aralıkları benimde 20 aylık oğlum var ama 2. Ne zaman olur bilmiyorum ☺
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yagiz0203 2 yaşına 3 ay kalmıştı. Iki buçuk yaşındayken de kardeşi doğdu. Şimdi de 15aylık bebem varken 3.yü öğrendim 😏:(
incitomm yagiz0203 bebeğim 8.5 aylıktı kızıma hamile kalmıştım şuan oğum 26 aylık kızım 9 aylık zor ama geçiyor zaman 🌸🤗 Eğer bebeğiniz olacaksa zorlanacaksınız malesef bu bir gerçek ama çok güzel yanlarida var Allah yardımcın olsun
Lavinyaa1 yagiz0203 kızım 24 aylık oğluma 22 haftalık hamileyim.. aralarında sanırım 2.5 yaş oluyor. Çok zor bi dönem beni bekliyor biliyorum ama ikisini bi arada büyütürüm nasip kısmet