Meliike merhaba evet bugün gittim. Çok aşırı derece memnun kaldım edindigim bilgileri sizinlede paylasmsk istiyorum.🙏 Oğlumu oyun odasına götürdük tamamen oyuncaklarla dolu bir odaydi onu oynatmasi için bir ogretmen verildi oğlum oynarken uzmanımız hem onu izledi hem oğlumun geçmişini doğduğu günden beri herşeyi anlatmamı istedi yaklaşık değerlendirme 50 dakika sürdü. Denver testi yapmadı sebebini sorunca bana dedi ki çocuk evde yaptığı şeyi burda yapmayabilir, ilgisini başka birşey çekebilir ve bu yüzden tüm değerlendirmelerden kalabilir bu tüm çocuklar için geçerli doğru bir degerlendirme olmaz oyunla izleyerek cozucez dedi ve acikcasi çok mantıklı geldi yani şöyle oglumdan umut bana kurbagiyi getir dedi ve getirmedi bu bı eksi komut almadi. Ama sonra kurbagiyi ona sevdirdi vak vak yapiyo vs oynattı oğlum gülmeye başladı vak vak sesini sevince sonra kurbagiyi uzags attı , Umut bana kurbagiyi getir vak vak yapalım dedi ve oğlum getirdi bakın dedi komutu alıyor ama işine geldiği zaman yerine getirdi.Hep bu şekilde oyunla ilerleyerek değerlendirdi 1 saatin sonunda uyaran eksikliği olduğu otizimle alakasi olmadığını söyledi. Otuzimde taklit sınırlı olur oğlumda hep onu kandirarak oyun kurarak taklitleri denedi başaralı buldu. Göz temasimiz bizim iyi ismine herzmaan bakmıyor ama oda uyaran eksligiyle alakalı bir durum TV yi kesiyoruz ve eğitime yogunlasiyoruz dedi