Anaaa 9 aylık bir iki aydır Gece sürekli uyanıyor yarım saatte bir uyanıyor diyebilirim her şeyi denedim olmuyo ne yapabilirim Allah rızası için yardım edin uykusuzluktan delirmek üzereyim
cimcime1018 Anaaa diş çıkartıyor olabilir huzursuz oluyordur dalamiyordur uykuya. benim bebeğim öyleydi hep de dış çıktı sonundw
123aysenur Anaaa benim bebegimde 10.5 aylık kaç aydır aynı sürekli uyanıyor emmek için ancak emince tekrardan uyuyor diger türlü aglayıp duruyor
Anaaa Seymaa5254 emiyor ama uyandığında emme saati değilse meme istemiyor sadece kucağıma aldığım gibi uyuyo 4 saatte bir emziriyorum gece gündüz
Anaaa cimcime1018 bu kadar uzun sürer mi. Ki diş sancısı 2 ay olacak neredeyse daha çıkan bi dişi yok (8 tane dişini 6 aylıkken çıkarmıştı)
nbanba Oğlum 10 aylık dogdugunden beri ben varya en fazla 3 saat uyumusumdur. Hala da kesintisiz uyumuyor 2 yasa kadar öyle birşey yok. Emdiklero için alışkanlık haline getirdiler
cimcime1018 Anaaa Bebek bu yattığı yeri sevmez ortamı sevmez belli olmaz benimki 16 aylık bazen benimki de sürekli uyaniyo🥲