Mommbaby Bebeğim 7 aylık her yumurta yediğinde fışkırır tarzda istifra ediyor aynı durumu yaşayan var mı acaba kahvaltıda ne versem şaşırdım 😔
nuh17 Mommbaby labne peyniriniyle karistirip verdim once yumurtayi ezdim sonra 2 tatli kasigi labne oyle deneyebilirsin
Leylalyl Mommbaby yulaf unu ile karıştırıp krep yaparak verebilirsiniz. Benim kızımda yumurtayı boş yemeyi hic sevmiyor. Sabahları yumurta yoğurt yulaf ununu karıştırıp veriyordum. Daha besleyici olsun diye bazen peynir altı suyuda eklerim.
buketadenatalay Mommbaby bir süre yumurta vermeyin bence belki sağlığınıda etkileyebilir. Başka şeylerle karıştırıp vermeyi denediniz mi? Labne yada patates vs ?
cansu123ece Mommbaby aklıma iki seçenek geliyor. Ya sindiremeyip öğürterek kendini kusturuyor ya da alerjisi var . Her verdiğinizde aynı şekilde kusuyorsa alerji olabilir
Mommbaby nuh17 yumurtayi lor peynirle vermistim yine çikardı sade veriyim dedim yine çıkardı ama normal bir istifra degil çocuk bogulcak gibi fışkırıyor kiyamam. 😔
gger Bende bugun yumurta verdim ilk defa 7 aylık cok kustu içi dışına cıktı durup durup kustu. Doktorum 1 hafta sonra tekrar dene dedi. Sizde durum nedir?
Mommbaby gger ben hala daha denemeye cesaret edemedim 3 kere denedim hep aynisi oldu fışkırır tarzda kustu. Belli bir süre vermiyeceğim
Mommbaby Leylalyl bir şeylerle karistirdiğimda yine aynı tepkiyi verdi malesef yumurta girince yiyeceğe çıkartıyor içi dışına çıkıyor😢