melisamoms Kızlar cumartesi gecesi korunmasız ilişki yaşamış olduk yanlışlıkla bugünde saat 16:30 da ertesi 72 hapı içtim hamile kalırmıyım ya 11 aylık kızım var korkuyorum bişey olur diye
ilaydaaksut melisamoms doğum yapalı 3 ay oldu kızım 3 aylık hiç korunmadim adetim yeni bitti inşallah gebelik olmaz korkuyorum biraz şüpheli 😂🥲😬😔
Goktuggg14 melisamoms benim de aynısı başıma geldi canım yumurtlama gününde hap yuttum hatta 11 saat içinde şu anda 5 aylık hamileyim 😁
melisamoms ilaydaaksut yaaa cesaretiniz hayran kaldım doğrusu 😃 ben düşük yaptıktan sonra kızıma 2 hafta sonra tekrar hamile kalmıştım Dr bile şokelerdeydi benim bünye direk alıyor kabul ediyor o yüzden tırsıyorum
melisamoms ilaydaaksut yaaa cesaretiniz hayran kaldım doğrusu 😃 ben düşük yaptıktan sonra kızıma 2 hafta sonra tekrar hamile kalmıştım Dr bile şokelerdeydi benim bünye direk alıyor kabul ediyor o yüzden tırsıyorum
ezgiii12490 ilaydaaksut kız korunmuyosan niye korkuyon korkuyorsan niye korunmuyon valla herkes değişik
Babyyyyyy melisamoms yeminle aynı ben benim vücudumda öyle ikiskiye girim korunmadan hemen hamile kalırım o derece 26 yasindaym 3 çocuğum var 5 yaşında 3 yaşında 2 aylik 3 üncü braz sürpriz oldu Bundada korkuyorm açıkçası spraile guvenmiyorm tüp desem bebeğim emiyor brakip gidemem beklemedym Korkudan ilişkiye girmiyorx o derece 🤣🥴
kbranr582_ Ya kızlar benimde 3 çocuğum var küçüğüm 9 aylik. Adet günüme 5 gün falan var kahve leke geldi sonrası yok hiç yikandim falan ilişki oldu bugün felaket kan geldi hemen bıraktım duj aldım sonra bidaha ne leke oldu ne bisey
serifelm melisamoms yumurtlama günümdü benim de hemen sabahına 24 saat olmadan kullandım oğlum Şuan 11 aylık olmak üzere 😂
melisamoms ezgiii12490 iyi oku ! Korunuyoruz ama prezervatif kaydı anladın mı tatlım ? Sensin değişik önce onu