Mrv Kızlar merhaba dün Sağlık ocağında 4 ay aşısını yaptırdım bana kan damlası da başlaman gerekir dedi kan damlası verdiler. Netten biraz araştırdım kabızlık ve huysuzluk şikayeti olan anneler olmuş Damla’ya başladıktan sonra. Özelde doktora götürmüştüm kan damlası 6. Ayda başlıcak demişti napsam bilemedim. Kan damlasına siz ne zaman başladınız nasıl etkileri oldu ?
E_eren Mrv bugün başlayacağım 4 aylığız. Sağlık ocağı bana 3 aylıkken vermişti vegaferon. bilmesem 3 aylıkken başlayacaktım. Sideferi önerdi doktorum.
Edalya Mrv bizde 4 ayda başladık aynen kabızlık falan olabilir dedi ama henğz bi sorunla karşılaşmadım
deletedmom4842 Mrv 4. Ay verdi sağlık ocağı ama kabızlık oldu bende değiştirdim siparişin gelmesini bekliyorum hemen kullanacağım
sevcan [bilinmeyen] bı türlü başlamaya cesaert edemıorum ama yarın sabah baslıcam tadı cok kötuymus mıde bulandıorms🤦🏻♀️ ben baya araştrdım bı akrabamza sordum en son oda ferrum kullanms en doğalı oymus.
Evremyvzslm Mrv Yusufayse sen nasıl istiyorsan öyle yap boşver onlar çokta bildiklerinden konuşmuyorlar